Download nu onze App!

Bestel je favoriete kaarten nu via onze nieuwe App en steun makkelijk en snel jouw club!

Doel

KOM NAAR FORTUNA SITTARD EN STEUN ONZE VERENIGING! Geld verdienen voor KSV Horn  was nog nooit zo gemakkelijk. Zo is het vanaf vandaag mogelijk om geld te verdienen zonder hiervoor loten, wafels en/of potgrond aan de deur te ... Lees meer

Campagne

KOM NAAR FORTUNA SITTARD EN STEUN ONZE VERENIGING!

Geld verdienen voor KSV Horn  was nog nooit zo gemakkelijk. Zo is het vanaf vandaag mogelijk om geld te verdienen zonder hiervoor loten, wafels en/of potgrond aan de deur te hoeven verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen, is een ticket kopen voor een thuiswedstrijd van Fortuna Sittard. Zo verdient onze vereniging maar liefst 40% (!) aan ieder verkocht ticket, een bedrag wat na één seizoen al gemakkelijk enkele duizenden euro’s kan opleveren. Deze actie geldt alleen voor de tribunes die door Fortuna Sittard hiervoor zijn geselecteerd.

Een echte win-win situatie, want zo beleef jij een prachtige avond in een kolkend stadion en verdien je ook nog geld voor onze vereniging. Trommel dus snel je familie, vrienden, buren en niet te vergeten je voetbalteam op en kom samen naar Fortuna Sittard. Naast een geweldig uitje help jij onze vereniging aan nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd!

#SamenNaoVeure!

Jeugdkaart (t/m 17): € 5,-, waarvan € 2,- kickback-fee
Volwassenen: € 10,-, waarvan € 4,- kickback-fee

Let op: deze gereduceerde prijzen en de kickback-fee gelden alleen voor de ZUID-tribune en de vakken E1, E2 en E3 op de OOST-tribune.


KSV Horn

Contact

  • Casquettenakker
  • Bezoekersadres:
    Beegderweg 3
    6085AM Horn
  • T: 0475-582233
    E: